Nyheder | Arkitektpraktikant i efteråret 2018 Arkitektpraktikant i efteråret 2018

Kom og vær med hos os, når vi arbejder med udvikling og fremtidssikring af enestående kulturarv og innovative undervisnings- og læringsmiljøer. Vi søger talentfulde og motiverede praktikanter, som kan blive en del af vores team det kommende semester.

Hos Rønnow Arkitekter arbejder vi med både eksisterende bygninger og nybyggeri, indenfor et bredt arkitektonisk felt. Vores opgavetyper spænder fra restaurering, transformation og ombygning af fredede og bevaringsværdige bygninger med mange forskellige funktioner, over om- og nybyggeri af undervisnings- og læringsmiljøer, til konceptudvikling og procesrådgivning m.m.

Vi har i alle projekter fokus på samspillet mellem helhed og detalje, høj arkitektonisk kvalitet og langtidsholdbare løsninger.

Som praktikant hos os kan vi tilbyde dig et kreativ og uformelt arbejdsmiljø i hjertet af København blandt 30 engagerede og dygtige arkitekter og bygningskonstruktører. Du vil indgå i et eller flere forskellige projektteams og arbejde med registrering, konceptudvikling, skitsering, 3D-modellering, projektering og tilsyn på byggepladsen under udførelsen på det enkelte projekt. Vi har både større og mindre projekter, så derfor er der god mulighed for at komme ”hele vejen rundt”. Du vil få ansvar og mulighed for at arbejde selvstændigt, afstemt efter dine kompetencer.

Vi forventer at du er under uddannelse som arkitekt, at du som person er engageret og positiv og at du er nysgerrig efter at lære om arkitektfaget i praksis og efter at udfordre og udvikle dig selv. Vi ser gerne at du har et godt kendskab til Autocad og/eller Revit og at du er en erfaren bruger af bl.a. Adobe CS og SketchUp.

Vi tilbyder aflønnet praktik.

Send din ansøgning med cv og portfolio til Martin Bloch på mbl@ra.dk senest den 15. juni 2018.