Nyheder | Erfarne projekteringsarkitekter eller -konstruktører søges til nybyggeri Erfarne projekteringsarkitekter eller -konstruktører søges til nybyggeri

Er du en erfaren arkitekt eller bygningskonstruktør med fokus på høj arkitektonisk kvalitet?

Tegnestuen oplever en fortsat vækst i spændende opgaver særligt inden for nybyggeri. Derfor søger vi arkitekter eller bygningskonstruktører med projekteringserfaring.

Ideelt set har du en solid projekteringsprofil og ønsker om at opnå en central rolle i tegnestuens daglige arbejde og projektrealisering. Vi forventer med andre ord, at du er kompetent og erfaren inden for projektering, og at du samtidig besidder en eller flere spidskompetencer, når det gælder beskrivelse, kvalitetssikring, arbejdsmiljøkoordinering og/eller byggeledelse.

I forhold til personlige kompetencer søger vi en kollega med et godt overblik, der kan håndtere flere projekter og mange forskellige opgaver samtidigt. Du arbejder struktureret og engageret, er grundig, handlingsorienteret og tager gerne ansvar. Du har gode kommunikationsevner, er velformuleret i både skrift og tale, og så har du indgående kendskab til det danske bygningsreglement, ydelsesbeskrivelserne og alt øvrigt teknisk fælleseje. Derudover har du gennemslagskraft og formår at gøre både vores bygherrer og samarbejdspartnere trygge ved dit samarbejde.

Vi tilbyder spændende stillinger i en ambitiøs men uhøjtidelig tegnestue med høj faglighed. Vi arbejder i skiftende teams af fagligt engagerede kollegaer, hvor der er mulighed for at opnå stor indflydelse på egne arbejdsopgaver og gode muligheder for videre faglig udvikling. Vi prioriterer et godt og kreativt arbejdsmiljø præget af arbejdsglæde, vidensdeling og fællesskab – og har derfor en flad struktur med en uformel omgangstone.

Tegnestuen løser en bred vifte af projekter og opgavetyper med meget varieret kompleksitet. Vi arbejder bevidst med bæredygtige løsninger på tværs af bygningsarv og nybyggeri i vores tilgang til æstetik og funktion, og oplever at et stigende antal projekter løses bedst i et samarbejdsfremmende BIM-miljø.

Er du interesseret i at blive en del at vores team kan du sende din motiverede ansøgning med CV til job@ra.dk

Samtaler afholdes løbende og tiltrædelse sker efter nærmere aftale.

Har du spørgsmål vedrørende stillingerne, er du velkommen til at kontakte Projektchef, arkitekt MAA Janus Døssing på jdo@ra.dk eller direkte telefon 40 80 12 05 eller Adm. Direktør Martin Bloch på mbl@ra.dk eller direkte telefon 24 81 71 24.

Rønnow Arkitekter planlægger og udfører nybyggeri i høj kvalitet – ofte i særligt værdifulde kultur- og læringsmiljøer – og som en af landets førende rådgivere inden for restaurering og transformation udvikler og fremtidssikrer vi en lang række kulturhistoriske og arkitektonisk betydningsfulde bygninger.

Gennem den brede opgavevariation stræber vi efter at skabe arkitektur, der giver langtidsholdbar merværdi, hvor nyt harmonerer med det eksisterende, og hvor kvaliteten kan aflæses i både det æstetiske og funktionelle resultat.

 roennow_biotek

Illustration: Nyt campus i Biotekbyen Kalundborg tegnet af Rønnow Arkitekter.