Nyheder | Vi søger arkitekt eller bygningskonstruktør med solid erfaring i 3D-projektering og projekteringsledelse Vi søger arkitekt eller bygningskonstruktør med solid erfaring i 3D-projektering og projekteringsledelse

 

STILLINGEN
Vi har travlt på vores kontor i hjertet af København og søger nu en erfaren 3D-projekterende arkitekt eller bygningskonstruktør til en spændende, udfordrende og alsidig stilling.
Som en af vores førende BIM-projekteringsprofiler, inden for særligt nybyggeri af undervisnings-, forsknings- og læringsmiljøer, får du en central rolle i tegnestuens fortsatte udvikling.
Vores opgaveportefølje har stor variation og tilbyder en både fagligt udfordrende og alsidig hverdag. Du vil skulle fungere som projektmedarbejder eller som projekt- og/eller projekteringsleder alt efter opgavens karakter, størrelse og kompleksitet.
På sigt vil du også få mulighed for at beskæftige dig med projektering inden for ombygning, transformation og restaurering, særligt for offentlige bygherrer.

KVALIFIKATIONER
-Du er uddannet arkitekt eller bygningskonstruktør med min. 8 års projekteringserfaring og min. 5 års erfaring med projekt- og projekteringsledelse af særligt nybyggeri.
-Du er en dreven BIM-projekterende i Autodesk Revit, hvor du har personlig erfaring med indledende modelopbygning og løbende teamkoordinering – også med de eksterne samarbejdspartnere.
-Du er fortrolig med standarder og god projekteringspraksis inden for BIM og har derudover gerne erfaring med Molio/bips beskrivelses-system.
-Det er en klar fordel, hvis du har erfaring med økonomistyring, fagtilsyn, byggeledelse, arbejdsmiljø-koordinering, kvalitetssikring og IKT ledelse. Har du derudover projekteringserfaring inden for -restaurering, renovering, transformation, om- og tilbygning, er det også en fordel.

PERSONLIGE EGENSKABER
-Du har overblik og kan holde mange bolde i luften samtidigt – også i pressede situationer.
-Du har gode og motiverende kommunikationsevner, taler dansk og er velformuleret i både skrift og tale.
-Du arbejder struktureret og engageret, er grundig, handlingsorienteret og tager gerne ansvar.
-Du har gennemslagskraft og formår at gøre både dine kollegaer samt vores bygherrer og samarbejdspartnere trygge ved dit arbejde og samarbejde.

Det er væsentligt at du har et skarpt blik for de gode løsninger i helhed og detalje, er procesorienteret med et godt overblik, samt at du formår at opretholde fokus på målsætning og kvalitet i projektet. Du vil komme til at arbejde med spændende og udfordrende projekter i alle projekteringsfaser og vi vægter derfor højt at du har forståelse for de forskellige delopgaver, udfordringer og samarbejdspartnere i hver enkelt fase, ligesom vi forventer at du er indstillet på at udfordre dig selv på nye arbejdsområder.

VI TILBYDER
Du bliver en del af en ambitiøs, professionel og dynamisk tegnestue med høj faglighed og dygtige, fagligt engagerede kollegaer. Du vil få indflydelse på egne arbejdsopgaver og gode muligheder for faglig og personlig udvikling. Vi vægter arbejdsglæde, vidensdeling og fællesskabet højt og har en flad struktur med en uformel omgangstone. Din arbejdsdag vil være afvekslende og i høj grad præget af frihed under ansvar.

Vi tilbyder løn og ansættelsesvilkår iht. overenskomst og kvalifikationer.

Matcher din profil kvalifikationerne, og er du interesseret i stillingen, så send din motiverede ansøgning med CV og relevant materiale til Adm. Direktør Martin Bloch på mbl@ra.dk.

Har du spørgsmål vedrørende stillingen, er du velkommen til at kontakte Arkitekt MAA og Partner Inge-Lise Kragh på ik@ra.dk eller tlf. 41 74 00 75.

Stillingen ønskes besat snarest muligt. Samtaler vil blive afholdt løbende.

RØNNOW ARKITEKTER
Rønnow Arkitekter er en arkitektvirksomhed i udvikling. Vi er med pt. ca. 30 medarbejdere en af landets førende tegnestuer inden for restaurering og transformation, samt udvikling og fremtidssikring af kulturhistorisk og arkitektonisk betydningsfulde bygninger. Samtidig udfører vi nybyggeri af høj kvalitet, ofte i særligt værdifulde kulturmiljøer, samt i arbejds- og læringsmiljøer.
Vi stræber efter at skabe arkitektur der giver langtidsholdbar merværdi, hvor nyt harmonerer med eksisterende og hvor kvaliteten kan aflæses i det æstetiske og funktionelle resultat. Vi udvikler derfor bæredygtige koncepter, hvor kulturel, miljømæssig, økonomisk og funktionel værdi forenes.

Læs mere på www.ronnowarkitekter.dk.