Nyheder | Vi søger erfaren BIM-projekterende bygningskonstruktør eller arkitekt Vi søger erfaren BIM-projekterende bygningskonstruktør eller arkitekt

 

STILLINGEN
Vi har travlt på vores kontor i hjertet af København og søger nu en erfaren BIM-projekterende bygningskonstruktør eller arkitekt til en selvstændig, udfordrende og alsidig stilling.

Allerede fra dag 1 vil du blive beskæftiget på flere aktuelle sager inden for nybyggeri af læringsmiljøer, hvor du vil få ansvaret for selvstændigt at opbygge 3D-modeller i Revit helt fra bunden. Der vil blive lagt vægt på, at du med din erfaring, og i tæt samarbejde med den sagsansvarlige, er i stand til at træffe de rigtige valg, som giver en enkel og logisk struktur i tegningsmaterialet og en høj kvalitet i detaljerne.

Udover at indgå i projektteams på konkrete sager vil du være ledelsens sparringspartner og frontløber i en fortsat implementering og udvikling af tegnestuens BIM-strategi og fungere som supporter for organisationen, når det drejer sig om anvendelsen af Revit. Du skal derfor være i stand til at formidle din viden om Revit og 3D-projektering til andre på en inspirerende og letforståelig måde. Du vil desuden få ansvaret for udvikling og vedligeholdelse af arbejdsmetoder, standarder og templates indenfor BIM.

Da tegnestuen udover nybyggeri i høj grad beskæftiger sig med restaurering, transformation, om- og tilbygning er det en klar fordel, hvis du også har erfaring med anvendelse af 3D-projektering i forbindelse med eksisterende byggeri.

Har du erfaring med IKT, og måske en uddannelse som IKT-koordinator/-leder, er det ligeledes en fordel.

Du vil komme i berøring med alle byggeriets faser, og det er væsentligt, at du har forståelse for delopgaver, udfor­dringer og samarbejdspartnere i de enkelte faser.

Størrelsen på vores opgaver varierer, og du skal være indstillet på, og have lyst til, at arbejde med både større, mellemstore og små byggesager.

KVALIFIKATIONER
– Du er uddannet bygningskonstruktør eller arkitekt.
– Du har minimum 5 års erfaring med BIM og 3D-projektering inden for nybyggeri men også meget gerne i forbindelse med eksisterende byggeri.
– Du har indgående erfaring med Revit, kan starte en model op fra bunden, og kan selvstændigt gennemføre projekter fra start til slut.
– Du er erfaren bruger af MS Office og AutoCAD.
– Du har erfaring med IKT og er muligvis uddannet IKT-koordinator/-leder.
– Du har generelt flair for IT, og du formidler din viden om Revit og 3D-projektering på en letforståelig måde.
– Du har en god byggeteknisk ballast, som gør dig i stand til at gennemskue kompleksiteten i projekteringsgrundlaget og bygbarheden af de valgte løsninger.
– Du er fortrolig med god projekteringspraksis i branchen og har gerne erfaring med Molio/bips beskrivelses-system.
– Du kan håndtere mange opgaver samtidigt og formår at bevare overblikketi pressede situa­tioner.
– Du er velformuleret, både i skrift og tale, og bidrager til et godt samarbejdsklima med bygherrer, myndigheder og udførende samt kollegaer og andre samarbejdspartnere.
– Du arbejder struktureret og engageret, er grundig, handlingsorienteret og tager gerne ansvar. Du formår at gøre dine kollegaer og vores bygherrer trygge ved dit arbejde.

VI TILBYDER
Du bliver en del af en ambitiøs, professionel og dynamisk tegnestue med høj faglighed og dygtige, fagligt engagerede kollegaer. Du vil få indflydelse på egne arbejdsopgaver og gode muligheder for faglig og personlig udvikling. Vi vægter arbejdsglæde, vidensdeling og fællesskabet højt og har en flad struktur med en uformel omgangstone. Din arbejdsdag vil være afvekslende og i høj grad præget af frihed under ansvar.

Vi tilbyder løn og ansættelsesvilkår iht. overenskomst og kvalifikationer.

Matcher din profil kvalifikationerne, og er du interesseret i stillingen, så send din motiverede ansøgning med CV og relevant materiale til administrerende direktør Martin Bloch på mbl@ra.dk.

Har du spørgsmål vedrørende stillingen, er du velkommen til at kontakte partner Inge-Lise Kragh på ik@ra.dk eller tlf. 4174 0075.

Stillingen ønskes besat snarest muligt, og samtaler vil blive afholdt løbende.

RØNNOW ARKITEKTER
Rønnow Arkitekter er en arkitektvirksomhed i udvikling. Vi er med pt. ca. 30 medarbejdere en af landets førende tegnestuer inden for restaurering, transformation, om- og tilbygning samt vedligeholdelse, udvikling og fremtidssikring af kulturhistorisk og arkitektonisk betydningsfulde bygninger. Vi udfører også nybyggeri af høj kvalitet, oftest i historiske eller på anden vis særligt værdifulde kulturmiljøer samt i arbejds- og læringsmiljøer.

Vi stræber efter at skabe arkitektur, der giver langtidsholdbar merværdi. Hvor nyt harmonerer med det eksisterende og hvor kvaliteten kan aflæses i det æstetiske, funktionelle, tekniske, miljømæssige og økonomiske resultat. Vi jagter ikke modefænomener og døgnfluetendenser, men udvikler tværtimod bæredygtige koncepter, hvor kulturværdi, miljømæssig værdi, økonomisk værdi og brugsværdi forenes.

Læs mere på www.ronnowarkitekter.dk.