Nyheder | Rønnow i New York Rønnow i New York

Elise Stoklund fra Rønnow Arkitekter har deltaget i den 6. internationale APR-konference (Architectural Paint Research) som i år blev afholdt i New York på Colunbia University.

Under emnet farvearkæologi og –forskning, blev der afholdt over 30 forelæsninger, der blev præsenteret af forelæsere fra hele verden.

Med reference til Charles og Ray Eames’ kortfilm: ”Powers of Ten”, satte konferencen fokus på maling i alle skalaer – fra malingspigmenter og farvepartikler, over et malet hus, til mere overordnede regionale dekorations- og stilhistorier.

Én af dagene bød på guidede ekskursioner – til 10 forskellige steder i New York, hvor igangværende projekter, med relation til APR, blev gennemgået.
Rønnows repræsentant deltog i en spændende ekskursion til Park Avenue Armory, hvor den nyligt afsluttede istandsættelse af to rum blev gennemgået.

Til offentliggørelse og ophængning under konferencen var udvalgt en række posters, til belysning af forskellige aspekter af konferencens emne.

Rønnow Arkitekter deltog med en poster, udarbejdet i samarbejde med Nationalmuseet og malerfirmaet Møllmann. Posteren beskrev de udførte arbejder i forbindelse med istandsættelsen af loggia og teatersal på Det Kongelige Teaters Gamle Scene.

APR-konferencen bød på et spændende indblik i et hjørne af faget, vi som arkitekter normalt ikke dykker så langt ned i.

Læs mere om konferencen her.

Se Rønnow Arkitekters poster om istandsættelsesarbejderne på Det Kongelige teater her.