farvepris-nyhed2

BRORFELDE OBSERVATORIUM: ET MODERNE SKUB

Martin Keiding, chefredaktør på ARKITEKTEN, har lavet et interview med sagsarkitekt Laust Ovesen om den gennemgribende, men næsten usynlige transformation af Kaj Gottlob og Georg Georgsens observatorium i Brorfelde. Læs det her.

nr-jernloese_udvalgt

NYT SPIR OG VINGER PÅ FREDEDE NR JERNLØSE MØLLE

Rønnow Arkitekter har udarbejdet et notat til renoveringen af den fredede mølle i Nr Jernløse. Råd og fugt i krøjeværket bliver udskiftet så møllens vinger forsat kan dreje rigtigt i forhold til vinden. Imens bliver også møllens spir renoveret. Læs om det lokale fondsprojekt her.

ronnow-arkitekter-kristeligt-dagblad-bevar-landsbykirkerne

BEVAR LANDSBYKIRKERNE MED EN BESKEDEN VEDLIGEHOLDELSE

Landsbykirkerne er Danmarks største og mest imponerende bygningsmonument. Kirkebygningerne er en vigtig del af vores fælles nationalarv, og med en beskeden vedligeholdelse kan de bevares for eftertiden. Rønnow Arkitekters tidligere indehavere kommer med en tankevækkende kommentar til den pågående debat. Læs indlægget i Kristeligt Dagblad her.

180509_baeredygtig-byggeskik_omslag

BÆREDYGTIG BYGGESKIK

Rønnow Arkitekter vil sætte standarden for en bæredygtig byggeskik. Vores seneste publikation ’Bæredygtig Byggeskik. En analyse af de langtidsholdbare aspekter i den historiske bygningsmasse’ handler om vores tilgang til arkitektur. Vi søger altid at koble den nyeste brancheviden om bæredygtighed med vores viden om holdbarhedsaspekterne i bygningskulturarven. Læs bogen online her.

landsretten-set-indefra_udvalgt

Nyt Viborg Museum bringer fortiden ind i fremtiden

Rønnow Arkitekter skal udvikle rammerne for en topmoderne museumsoplevelse, så Viborgs forhenværende retsbygning kan tage hul på sit næste liv som Nyt Viborg Museum. Projektet er med i magasinet Insight i Kommunerne, der udkom med Licitationen – Byggeriets Dagblad den 27. marts 2019. Læs den her.

img_9067_red_kvadratisk_low

Rønnow Arkitekter II

Engang i mellem må man stoppe op, og glæde sig over de projekter man har gennemført, og de spændende bygninger man har arbejdet med. Derfor har vi samlet et særligt udvalg af vores arbejder gennem de seneste 10 år i en bogudgivelse.
Læs den her eller kom ind på tegnestuen og få et eksemplar. Den er endnu smukkere i virkeligheden.

 

det-kgl-teater-museloft_nov-16_01_lysnet_web

Det Kongelige Teater

I forbindelse med deltagelsen i den 6. internationale APR konference, har Rønnow Arkitekter udarbejdet en poster, i samarbejde med Nationalmuseet og malerfirmaet Møllmann. Posteren beskriver istandsættelsen af loggia og teatersal på Det Kongelige Teaters Gamle Scene. Se posteren her.

161111-brorfelde_fremhaevet

Det Kongelige Teater og Brorfelde Observatorium

Online magasinet DANISH™ har udgivet en artikel om vores igangværende projekter på Det Kongelige Teater og Brorfelde Observatorium. Læs artiklen her.

161010-christianshavns-gymnaisum

Christianshavns Gymnasium

Vores udvidelse og ombygning af Christianshavns Gymnasium er med i magasinet Byggeri + Arkitektur. Artiklen har fokus på, hvordan moderne læringsmiljøer kan indpasses og skabe en ny helhed i et bevaringsværdigt anlæg og derved gøre bygningerne levedygtige i mange år frem. Læs hele artiklen her, fra side 10.

00000001

DET NORSKE HUS PÅ LISELUND

Særtryk fra ‘Arkitektur DK 7-2000’. Udgivelsen kan rekvireres hos Rønnow Arkitekter A/S Kontakt lk@ra.dk.

hjemligt-og-smukt-som-et-gammelt-hus_hele-artiklen

BAKKEKAMMEN 45 HOLBÆK

Restaureringen af Bakkekammen 45 er forestået af Rønnow Arkitekter og omtalt i artiklen ‘Hjemligt og smukt som et gammelt hus’. Politiken d. 27.9.2009. Download pdf af artiklen her.

MASKINHALLEN I SVINNINGE

MASKINHALLEN I SVINNINGE

Artikel om restaureringen bragt i ‘Weekendavisen’ d. 23.8.2008. Download pdf af artiklen her.

00000001-2

FYRRE, FRISK OG FULD FART FREM

Artikel i ‘Viden og vækst’, udgivet af Holbæk Regionens Erhvervsråd 2011. Download pdf af artiklen her.

VAREMÆRKET ER KVALITET

VAREMÆRKET ER KVALITET

Tegnestuen medvirker i publikationen ‘Fortællinger om Vækst – 8 nye veje til succes for virksomheder i Region Sjælland’. Udgivet af Vækstforum Sjælland og Væksthus Sjælland 2011. Download pdf af artiklen her.

SVINNINGE ELVÆRK

SVINNINGE ELVÆRK

Publikation om restaureringen af Svinninge Elværk. Udgivet af SEAS-NVE i samarbejde med Rønnow Arkitekter A/S. Download pdf af bogen her.

JUBILÆUMSBOG OM RØNNOW

JUBILÆUMSBOG OM RØNNOW

Jubilæumsbog om Rønnow Arkitekter er udkommet. Download pdf af jubilæumsbog her.

00000001

ARKITEKTFIRMA SKIFTER NAVN

Nordvestnyt (Venstrebladet) har skrevet en artikel om vores 40 års jubilæum og navneskift. Download pdf af artiklen her.

brede-slippe-9-11_baggrund_stort

BREDESLIPPE 9-11, RIBE

Camilla Nybye har skrevet en artikel i By&Land nr. 93 om restaureringen af Bredeslippe 9-11 i Ribe. Bygningen er netop blevet præmieret, se under nyheder. Download pdf af artiklen her.

ØREGÅRD GYMNASIUM

ØREGÅRD GYMNASIUM

I det nyeste nummer af Byggeri+Arkitektur er der en artikel om den nye tilbygning på Øregård Gymnasium, som Rønnow Arkitekter har tegnet. Download pdf af artiklen her.

tadre-moelle

DEN GAMLE KASTANJE PUFFER TIL MØLLEN

Rønnow Arkitekter står for istandsættelsen af Tadre Mølle, hvor der tages alternative funderingsmetoder i brug pga. den fredede kastanje. Download artiklen her.

Kochs Tinghus i Store Heddinge er opført i 1838. Huset er i udgangspunktet klassicistisk men som det første rådhus i Danmark benytter arkitekten Jørgen Hansen Koch her den florentinske renæssances motiver i form af vinduerne på første sal, og dermed skaber han et værk i overgangen til historicisme. Huset blev i 1871 tilføjet en arrest, som nu er revet ned. Huset er blevet restaureret og under ledelse af Rønnow Arkitekter og lejes nu ud til et klima og energikoncpet under Stevns Kommune.

ST. HEDDINGE

Realdania Byg har udgivet en bog om St. Heddinge Råd-, Ting- og Arresthus. Camilla L. Nybye har skrevet en artikel i bogen. Den kan købes eller downloades gratis på Realdanias hjemmeside. Download pdf af bogen her.

hagested_kirke

HAGESTED KIRKE

Rønnow Arkitekter forestår for Hagested Sogns Menighedsråd arbejdet med varmeanlæg og indvendig kalkning I Hagested kirke. Download pdf af artiklen her.

christians-kirke_fremhaevet-billede_2

CHRISTIANS KIRKE

Amagerbladet har den 12. august 2014 bragt en artikel om istandsættelsen af tårnets ure på Christians Kirke. Download pdf af artiklen her.

cbs-graduate-house_udvalgt-billede

COPENHAGEN BUSINESS SCHOOL

Byggeplads.dk har i juni 2015 bragt en artikel om Rønnow Arkitekters om- bygning af det tidligere privathospital Hamlet til et tidssvarende kandidathus for Copenhagen Business School. Læs artiklen her.

18_thumb

DET KONGELIGE TEATER

I By & Lands juni nr. fortæller Camilla Løntoft Nybye om restaureringen af Det Kongelige Teaters loggia, et historisk fund og arbejdet med at åbne bygningen mere op mod offentligheden. Se mere om By & Land her