Nyheder | Retten i Aarhus er nomineret til Renoverprisen 2022 Retten i Aarhus er nomineret til Renoverprisen 2022

Restaureringen og ombygningen af det tidligere Erhvervsarkiv til Retten i Aarhus er blandt de tre endeligt udvalgte projekter, der er nomineret til årets Renoverpris i kategorien Erhverv. I alt er der nomineret ni projekter fordelt på tre forskellige jubilæumskategorier.

Vi er glade for nomineringen, som finder sted i et bredt og inspirerende udvalg af projekter med særlig fokus på bæredygtighed, og samtidig stolte af, at nomineringsudvalget netop fremhæver transformationens velafbalancerede samspil mellem det bestående og nye samt det vellykkede samarbejde mellem alle involverede parter.

Stor tak skal lyde til Renoverprisen og det passionerede team bag projektet som udover Rønnow Arkitekter tæller: H+ A/STækker Rådgivende IngeniørerEnemærke & Petersen a/sBygningsstyrelsenDomstolsstyrelsen, benandsebastian samt alle de dygtige håndværkere, der har været med til at føje et nyt lag til historien om Hack Kampmanns ikoniske ’Smykkeskrin’.

Renoverprisens valgkollegie skal nu stemme om en vinder i hver af de tre jubilæumskategorier. Vinderne kåres til en prisfest den 8. september.

Læs mere om Renoverprisen og de nominerede projekter her.