Nyheder | RØNNOW LETH & GORI inviterer til symposiet ‘LANGTIDSHOLDBAR ARKITEKTUR’ RØNNOW LETH & GORI inviterer til symposiet ‘LANGTIDSHOLDBAR ARKITEKTUR’

 

Sammen med LETH & GORI har vi fornøjelsen af at invitere til RØNNOW LETH & GORIs symposium ’LANGTIDSHOLDBAR ARKITEKTUR’ fredag den 30. september i Christians Kirken på Christianshavn mellem 13.00-18.45.

Se invitationen og programmet her.

LANGTIDSHOLDBAR ARKITEKTUR

– Et symposium om hvordan et langsigtet perspektiv og fokus på vores eksisterende bygningskultur kan bidrage til en bæredygtig fremtid og udviklingen af en ny bæredygtig byggeskik.

Symposiet giver stemme til en række vidende og inspirerende oplægsholdere fra ind- og udland, heriblandt den anerkendte spanske tegnestue Flores & Prats og – for første gang i Danmark – den prisbelønnede britiske tegnestue Feilden Clegg Bradley Studios, der er frontløbere internationalt ift. at gennemføre en bæredygtig arkitektonisk praksis.

Værksted for Arkitektur

Symposiet er det første initiativ og arrangement i RØNNOW LETH & GORIs nye Værksted for Arkitektur, der er et laboratorium, værksted, arkiv og udstillingsrum, hvor vi eksperimenterer med og formidler en ny bæredygtig byggeskik, og gennem udstillinger, værkstedsarbejder, master classes og seminarer inviterer verden omkring os til at tage del i vores praksis og research.

Pop-up udstilling

Parallelt med symposiet præsenterer RØNNOW LETH & GORIs Værksted for Arkitektur i Absalonsgade 21B på Vesterbro en kortvarig pop-up vinduesudstilling med fotografier af Flores & Prats og Feilden Clegg Bradley Studios.

Udstillingsperiode: Tirsdag d. 27. september til lørdag d. 1. oktober

Tilmelding

Du tilmelder dig symposiet ved at sende en mail med dit navn, evt. titel og virksomhed samt mailadresse til rlg@ronnowlethgori.dk. Din tilmelding er bekræftet, når du modtager en bekræftelsesmail. Bemærk venligst, at der pt. er oprettet en venteliste grundet stor interessere i symposiet.
Dine data vil af RØNNOW LETH & GORI udelukkende blive anvendt i forbindelse med symposiet og slettes senest to måneder efter afholdelsen af arrangementet.

Vi glæder os til at se dig.

dsc_7505