Nyheder | Lisbeth Knudsen ny bestyrelsesformand i Rønnow Arkitekter Lisbeth Knudsen ny bestyrelsesformand i Rønnow Arkitekter

Den 23. marts har Rønnow Arkitekter afholdt ordinær generalforsamling, hvor Lisbeth Knudsen blev udpeget som ny bestyrelsesformand.

Lisbeth Knudsen er strategidirektør hos Altinget og Mandag Morgen, tidligere chefredaktør samme sted og har tidligere varetaget fremtrædende ledelsesposter i blandt andet Berlingske Media, DR og A-pressen. Udover den nye post som bestyrelsesformand i Rønnow Arkitekter er Lisbeth Knudsen desuden bestyrelsesformand for blandt andet Dansk Selskab for Virksomhedsledelse (VL), Danmarks Medie- og Journalisthøjskole samt Odense Symfoniorkester og medlem af bestyrelserne i blandt andet NIRAS Group, Illum-Fondet og Enigma – Museum for post, tele og kommunikation.

Lisbeth Knudsen er desuden tidligere bestyrelsesformand for Det Kongelige Teater, Infomedia, Danske Medier og en række medieselskabsbestyrelser. I den bredere offentlighed er Lisbeth Knudsen også velkendt som meningsdanner og debattør og er en yndet foredragsholder.

I forbindelse med udnævnelsen til bestyrelsesformand i Rønnow Arkitekter siger Lisbeth Knudsen:

Jeg søger altid passionen i det professionelle ledelsesarbejde, jeg beskæftiger mig med, og med Rønnow Arkitekter har det været meget nemt at finde den. Jeg glæder mig til sammen med bestyrelse og medarbejdere at videreudvikle på den stærke profil, som virksomheden allerede har med bæredygtig byggeskik både i forhold til arbejdet med historiske bygninger og med nybyggeri. Det er et stærkt DNA og en position med et potentiale, der passer helt rigtigt til den fremtid, vi kigger ind i, og de holdninger, som vægter højt hos kunderne“.

Arkitekt MAA og partner i Rønnow Arkitekter Mette Prip Bonné udtaler i forbindelse med udnævnelsen:

Vi er meget tilfredse med at kunne byde Lisbeth Knudsen velkommen som ny bestyrelsesformand i Rønnow Arkitekter og glæder os til samarbejdet. Med sin tunge ledelses- og bestyrelseserfaring inden for især medier, kunst og kultur samt sit store engagement i væsentlige samfundsspørgsmål, ikke mindst i bæredygtighedsdagsordenen, er Lisbeth Knudsen en kapacitet, som vi er overbeviste om, vil kunne yde et væsentligt bidrag til vores fortsatte strategiske udvikling af Rønnow Arkitekter”.

Rønnow Arkitekters bestyrelse består udover Lisbeth Knudsen af Gunilla Rønnow samt tegnestuens tre partnere Camilla Løntoft Nybye, Mette Prip Bonné og Inge-Lise Kragh, der sammen med Rønnow Arkitekters direktør Martin Bloch glæder sig til det kommende samarbejde med den nye formand og ønsker hende hjerteligt velkommen.

Læs pressemeddelelsen her.

roennow-arkitekters-bestyrelse-og-direktion

Rønnow Arkitekters bestyrelse og direktion. Fra venstre til højre: Mette Prip Bonné, Lisbeth Knudsen, Inge-Lise Kragh, Gunilla Rønnow, Martin Bloch og Camilla Løntoft Nybye