SVINNINGE ELVÆRK

SVINNINGE ELVÆRK

Publikation om restaureringen af Svinninge Elværk. Udgivet af SEAS-NVE i samarbejde med Rønnow Arkitekter A/S.
Se online udgaven af bogen her.

JUBILÆUMSBOG OM RØNNOW

JUBILÆUMSBOG OM RØNNOW

Jubilæumsbogen om Rønnow Arkitekter er udkommet i forbindelse med tegnestuens 40-års jubilæum.
Se den online her.

00000001

ARKITEKTFIRMA SKIFTER NAVN

Nordvestnyt har skrevet en artikel om vores 40 års jubilæum og navneskift.
Læs den her.

brede-slippe-9-11_baggrund_stort

BREDESLIPPE 9-11, RIBE

Arkitekt og partner i Rønnow Arkitekter, Camilla Nybye, har skrevet en artikel i By & Land nr. 93 om restaureringen af Bredeslippe 9-11 i Ribe. Bygningen er blevet præmieret, læs mere herom her.
Se artiklen i By & Land her.

ØREGÅRD GYMNASIUM

ØREGÅRD GYMNASIUM

I det nyeste nummer af Byggeri+Arkitektur er der en artikel om den nye tilbygning på Øregård Gymnasium, som Rønnow Arkitekter har tegnet.
Se artiklen her.

tadre-moelle

DEN GAMLE KASTANJE PUFFER TIL MØLLEN

Rønnow Arkitekter har stået for istandsættelsen af Tadre Mølle, hvor der tages alternative funderingsmetoder i brug pga. den fredede kastanje.
Find artiklen i Nordvestnyt her.

Kochs Tinghus i Store Heddinge er opført i 1838. Huset er i udgangspunktet klassicistisk men som det første rådhus i Danmark benytter arkitekten Jørgen Hansen Koch her den florentinske renæssances motiver i form af vinduerne på første sal, og dermed skaber han et værk i overgangen til historicisme. Huset blev i 1871 tilføjet en arrest, som nu er revet ned. Huset er blevet restaureret og under ledelse af Rønnow Arkitekter og lejes nu ud til et klima og energikoncpet under Stevns Kommune.

ST. HEDDINGE

Realdania Byg har udgivet en bog om St. Heddinge Råd-, Ting- og Arresthus. Arkitekt og partner Camilla L. Nybye har skrevet en artikel i bogen. Den kan købes eller downloades gratis på Realdanias hjemmeside.
Find bogen online her.

hagested_kirke

HAGESTED KIRKE

Nordvestnyt har bragt en artikel om Rønnow Arkitekter, der for Hagested Sogns Menighedsråd forestår arbejdet med varmeanlæg og indvendig kalkning I Hagested kirke.
Læs artiklen her.

christians-kirke_fremhaevet-billede_2

CHRISTIANS KIRKE

Amagerbladet har den 12. august 2014 bragt en artikel om istandsættelsen af tårnets ure på Christians Kirke.
Find artiklen her.

cbs-graduate-house_udvalgt-billede

COPENHAGEN BUSINESS SCHOOL

Byggeplads.dk har i juni 2015 bragt en artikel om Rønnow Arkitekters om- bygning af det tidligere privathospital Hamlet til et tidssvarende kandidathus for Copenhagen Business School.
Læs artiklen her.

18_thumb

DET KONGELIGE TEATER

I By & Lands juni nr. fortæller Camilla Løntoft Nybye om restaureringen af Det Kongelige Teaters loggia, et historisk fund og arbejdet med at åbne bygningen mere op mod offentligheden.
Læs artiklen i By & Land her