Nyheder | RIGTIG GLÆDELIG JUL OG GODT NYTÅR RIGTIG GLÆDELIG JUL OG GODT NYTÅR

Rønnow Arkitekter ønsker alle en glædelig jul og et lykkebringende nytår. Med vores julekort i år sætter vi fokus på vores nye tegnestuefællesskab og ser frem mod gode og spændende samarbejder i 2022.

LETH & GORI og RØNNOW ARKITEKTER har i en årrække arbejdet parallelt med at formulere en arkitektfaglig holdning til bæredygtig arkitektur. En holdning, der forbinder historie, nutid og fremtid. Det var derfor en stor glæde for os, da vi i sommer kunne løfte sløret for vores nye tegnestuefælleskab.

Vores tilgang til bæredygtighed handler om, hvordan et langsigtet perspektiv og fokus på vores eksisterende bygningskultur kan bidrage til en bæredygtig fremtid. Vores fælles vision er at udbrede forståelsen af arkitekturens rolle og potentiale i relation til en holistisk bæredygtig udvikling. Langtidsholdbarhed er et essentielt nøgleord – jo længere et bygningsværk består, desto mindre bliver bygningens samlede ressourcemæssige fodaftryk over tid og dermed belastningen af klima og miljø i et langsigtet perspektiv.

Fælles for LETH & GORI og RØNNOW ARKITEKTER er en forkærlighed for sunde materialer, velovervejede bygningsdetaljer, harmoniske proportioner og det kvalitetsfyldte håndværk. Det glæder vi os til at folde ud i de kommende år sammen med alle vores dygtige samarbejdspartnere.

julekort-digital-2021-udkast-ingen-tekst_dm01