Nyheder | RØNNOW ARKITEKTER HAR VUNDET OPGAVEN VEDRØRENDE BYGHERRERÅDGIVNING FOR RØDE KORS RØNNOW ARKITEKTER HAR VUNDET OPGAVEN VEDRØRENDE BYGHERRERÅDGIVNING FOR RØDE KORS

Det er med stor glæde, at vi kan dele nyheden om, at Rønnow Arkitekter er udvalgt til at varetage opgaven vedrørende bygherrerådgivning i relation til vedligeholdelses- og istandsættelsesarbejder for Røde Kors.

Røde Kors’ smukke, bevaringsværdige hovedbygning er beliggende på Blegdamsvej 27 på Østerbro. Bygningen er opført i 1952 som amtsgård for Københavns Amt og er tegnet af arkitekterne Povl Ernst Hoff og Bennet Windinge.

I 1993 flyttede amtets administration ud og bygningen blev derefter overtaget af Røde Kors, som siden da har brugt de smukke rammer som hovedkontor.

Bygningskonstruktør MAK, Byggeøkonom MDB Bo Lauridsen fra Rønnow Arkitekter er projekt- og projekteringsleder på opgaven, og han ser frem til det videre arbejde med bygningen, der besidder en fantastisk detaljerigdom både ud- og indvendigt.

”Vi er stolte over at blive valgt til opgaven, og vi glæder os enormt meget til at løfte bygningerne til en ny standard. I tæt samarbejde med Røde Kors vil vi sikre en løbende rådgivning baseret på tillid, faglig ekspertise og højt serviceniveau. Alt sammen med fokus på at sikre de bærende bevaringsværdier samt et bæredygtigt og effektivt vedligehold af Røde Kors’ bygninger.”

De første indledende forundersøgelser til de kommende istandsættelsesopgaver er gået i gang, og vi ser frem til at få bygningen og dens mange kvaliteter og detaljer ind under huden i den kommende tid.

Foto: Rønnow Arkitekter