Nyheder | RØNNOW ARKITEKTER OG LETH & GORI VINDER RAMMEAFTALE OM ARKITEKTRÅDGIVNING RØNNOW ARKITEKTER OG LETH & GORI VINDER RAMMEAFTALE OM ARKITEKTRÅDGIVNING

Vi har glædet os til at kunne løfte sløret for nyheden om, at Rønnow Arkitekter og LETH & GORI er blandt vinderne af den udbudte rammeaftale om arkitektrådgivning for Lyngby-Taarbæk Kommune, Gentofte Kommune og Gladsaxe Kommune.

Rammeaftalen omfatter arkitektrådgivning og bistand i forbindelse med analyse, planlægning, indretning, ombygning, restaurering, renovering, drift og vedligehold på alle områder i kommunerne. Aftalen løber i 2 år med mulighed for forlængelser til i alt 4 år.

Rammeaftalen er det første store udbud, som vi i Rønnow Arkitekter og LETH & GORI har vundet sammen efter dannelsen af vores nye tegnestuefællesskab RØNNOW LETH & GORI i sommeren 2021.

Vi ser frem til at folde vores fælles værdigrundlag og faglige fællesskab ud i et stærkt samarbejde med alle tre kommuner, som er omfattet af rammeaftalen. Ved at drage fordel af vores samlede kompetencer og erfaringer er vi i stand til at løfte alle typer af arkitektopgaver på alle de kommunale områder.

Vores kontaktperson på rammeaftalen er arkitekt MAA og partner Mette Prip Bonné som træffes på tlf. 41740074 og mail mpb@ra.dk

moeblement